به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، در جریان سفر یکروزه خود به استان هرمزگان، با حضور در بندر خمیر، در آیین افتتاح پل بزرگ شهید مویدی (گچین) حضور یافت و این پروژه به نمایندگی از هشت دستگاه پل و تونل بازسازیشده استان به بهرهبرداری رسید.
این مجموعه شامل پل قبل از سهراهی کهورستان در مسیر برگشت، پل قبل از سهراهی کهورستان در مسیر رفت، پل منبع آب (بوژیرو)، پل نیمهکار، پل بزرگ شهید مویدی (گچین سابق)، پل سرزه رودان، تونل شهید میرزایی در مسیر رفت و برگشت و پل شور است.
این پلها و تونل در جریان حملات خردادماه ۱۴۰۵ آسیب دیده بودند و پس از انجام عملیات بازسازی، برای بهرهبرداری آماده شدند.

پروژههای یادشده در محورهای مختلف استان هرمزگان از جمله بندرعباس–خمیر، بندرعباس–سیرجان و بندرعباس–میناب قرار دارند.
در این مراسم، محمد آشوری تازیانی، استاندار هرمزگان، معاونان و مدیران کل وزارت راه و شهرسازی، نمایندگان استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، مسئولان بندر خمیر و جمعی از مدیران استانی و خانواده شهید مویدی، وزیر راه و شهرسازی را همراهی کردند.
پل بزرگ شهید مویدی دارای هشت دهانه ۳۰ متری با تیرهای بتنی پیشساخته پیشتنیده، پایه تکستون بتن مسلح و پی عمیق شمعی است و ارتفاع آن از بستر رودخانه ۱۴ متر است.
در جریان حملات شامگاه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۵، دهانه چهارم این پل بهطور کامل تخریب شد. عملیات بازسازی پل از ۵ مردادماه ۱۴۰۵ با فعالیت هشت اکیپ اجرایی آغاز شد و پیشرفت فیزیکی آن تا ۱۵ شهریورماه به ۱۰۰ درصد رسید.
وزیر راه و شهرسازی در این مراسم از خانواده شهید مویدی تجلیل کرد.